Jak již píšu výše, mám několik receptů, které obměňuji. A tak na dotaz, jestli budu dělat něco na Valentýna, na programu byl perník. 🙂
Ingredients
- 70 g rozpuštěné Hery
- 70 g cukr krystal
- 2 lžíce kakaa
- 1 celé vejce
- 1 ks vanilkového cukru
- 200 ml mléka
- 160 g hladké mouky
- 40 g polohrubé mouky
- 1 ks prášek do perníku
Na dokončení
- 100 g rozehřáté tmavé čokolády
- 1 granátové jablko
- hrst drcených pistácií
Instructions
- Všechny ingredience promíchejte dohladka a naplňte do menší formy dle vašeho výběru.
- Pečte v předehřáté troubě na 175°C. Upečení zkuste vpichem špejle.
- Vychladlý perník ozdobte tak jak vás napadne. Granátovým jablkem, čokoládou a mletými pistáciemi. Je to na vaší chuti.
Napsat komentář